top of page

FRIIDRETT

ProTurf AS kan tilby flere typer kunststoffdekker. Felles for alle systemene er at de er av svært god kvalitet. Gjennom vår kunnskap og erfaring er det vår styrke å levere og installere et system som er best for akkurat deg som bruker og kunde. Et solid kvalitetsprodukt og god installasjon er helt avgjørende for et godt sluttprodukt.

 

KUNSTSTOFFDEKKER LEVERT AV POLYTAN

 

LØPEBANER

Polytan WS 

FOR KONKURRANSE OG TRENINGSANLEGG

 

Et kunstoffdekke som egner seg både til stadionanlegg, treningsfasiliteter og skolebruk. Polytan WS kunststoffdekke er en allroundløsning for friidrett. WS har en strukturert overflate og drenerer gjennom hele konstruksjonen både horisontalt og vertikalt. 

 

Sammen med WSS er dette Norges mest solgte friidrettsdekke.

Polytan WSS

FOR PROFESJONELLE KRAV

 

Et kunstoffdekke for profesjonelle krav. WSS har en strukturell overflate og drenerer gjennom hele konstruksjonen både horisontalt og vertikalt. Kvaliteten på råmaterialene i kombinasjon med forsterket toppsjikt sørger for høy kvalitet og lang levetid.  

 

Sammen med WS er dette Norges mest solgte friidrettdekke. 

Polytan M

DET PROFESJONELLE VALGET BLANT KUNSTSTOFFDEKKER

 

For innendørs bruk er dette det perfekte underlaget både funksjonelt og med tanke på enkel installasjon. Dette systemet drenerer ikke, og kan derfor ikke benyttes utendørs i Norge da det er krav om permeabilitet. Kunsstoffdekket støpes på stedet, og er ekstremt velegnet til piggsko bruk. Polytan M er underlaget de største nasjonene bruker når de skal forberede seg til mesterskap.

FLERBRUKS SYSTEM

Polytan S / Polytan SE

FOR SKOLER OG FLERBRUKSANLEGG

 

Et kunstoff dekke med glatt overflate som egner seg både utendørs og innendørs. For innendørs bruk er dette ideelt da det i motsetning til WS og WSS ikke påsprøytes, men granulatet påsmøres. Polytan S og SE er også vanngjennomtrengelig og egner seg til både flerbruksanlegg, skoleidrettsanlegg og andre formål. På grunn av strukturen i dekket vil den tørke hurtig, og kan dermed brukes året rundt i all slags vær. Den glatte overflaten gjør kunsstoffdekket velegnet til flerbruk. I tillegg er den jevne overflaten sklisikker. Disse systemene tåler kun begrenset bruk av piggsko. 

Polytan S

Polytan SE

Ta kontakt med oss for mer informasjon, andre produkter eller kun en prisforespørsel.

bottom of page