top of page

DJERV 1919, ALTSÅ UAVGJORT

Rehabilitering av Lambertseter stadion

Den «gamle» storheten Sportsklubben Djerv 1919 har valgt ProTurf AS som leverandør. Vi har gleden av å få lov til å levere samt installere kunstgress av aller beste kvalitet til Sportsklubben Djerv 1919, kunstgress av type LigaTurf RS Pro II, som er blant annet er det samme som installert på SR-Bank Arena (tidl. Viking Stadion), samt en rekke andre større og mindre arenaer i inn og utland.

 

Det er neppe tilfeldig at de fleste toppklubber i tysk fotball velger nøyaktig dette systemet på sine treningsanlegg. Et svært spillemessig og slitesterkt kunstgress.

 

Som ifyll i kunstgresset blir det lagt grønn nyprodusert EPDM av type Bionic fibre. Et rent og godt ifyll som beveger seg svært godt i kunstgresset samt holder seg godt nede i kunstgresset.

Ifyll på avveie eksisterer i svært liten grad ved bruk av Bionic fibre. Vi i ProTurf AS er stolte av at Sportsklubben Djerv 1919 valgte oss som leverandør og vi ser fram til å ta fatt på oppgaven.

 

Vi synes så absolutt det er på sin plass å legge ved denne godbiten av en slager. Det er selvsagt den legendariske, men dessverre avdøde Trond Kirkvaag sin fantastiske parodi av det solide sportsankeret, Sølve Grotmol, som dessverre også har gått bort.

«Djerv 1919, altså uavgjort» sitatet er å finne etter ca 1 minutt, men se for all del hele godbiten.»

bottom of page