top of page

INFORMASJON / NYHETER

BER MILJØDIREKTORATET OM BISTAND

ProTurf kontaktet søndag formiddag Miljødirektoratet for å be om hjelp til å gå gjennom eksport utført av underleverandøren vår ASIE i forbindelse med oppdrag ved Hålogalandhallen. 

TAR GREP ETTER TV2-AVSLØRINGER

Proturf har avsluttet samarbeidet med ASIE etter TV 2s avsløringer om salg av norske kunstgressbaner på Balkan. Samtidig anskaffer vi sporingsløsning, for å få kontroll på hva som skjer med kunstgresset som fjernes.

TV2 - HVA SKJER MED BRUKT KUNSTGRESS

Siden februar har TV2 jobbet med å finne bedre ut hva som faktisk skjer når det gamle kunstgresset er modent for utskifting. Som en av flere leverandører av kunstgress i Norge er ProTurf AS godt kjent med de ulike problemstillingene. 

DJERV 1919, ALTSÅ UAVGJORT

Den «gamle» storheten Sportsklubben Djerv 1919 har valgt ProTurf AS som leverandør. Vi har gleden av å få lov til å levere samt installere kunstgress av aller beste kvalitet til Sportsklubben Djerv 1919.

DRIFT AV KUNSTGRESSBANE

I en artikkelserie på 4 deler ønsker Norges Fotballforbund å ta miljø og helse på alvor. Første artikkel kan leses nedenfor og retter fokus på hvordan en kunstgressbane skal driftes på vinteren. Dette er svært viktig lesning for både eksisterende og nye bane- eiere og driftspersonell. 

HELGELANDSHALLEN ÅPNET I JULEN

Vi ønsker å gratulere samtlige involverte og ikke minst brukere av Helgelandshallen i Sandnessjøen med flunkende nytt kunstgress, sprintbane friidrett og oppløp til ny hoppegrop friidrett.

NYHETEN SOM REVOLUSJONERER

Kunstgresset kan leveres uten innfyll, kun med sand som ballast eller med både sand og litt granulat. LigaTurf Cross Coolplus varierer med stråtetthet tilpasset behovet.

KUNSTGRESSBANE PÅ DUGNAD

Vi takker så mye for samarbeidet med Hellandsjøen og da med Arild Bjerkli i spissen. Praktisk talt «alt» bortsett fra installasjon av kunstgresset er utført på dugnad av dyktige folk med godt maskinelt utstyr. 

NYTT KUNSTGRESS - YMBER ARENA

Vi i ProTurf AS fikk gleden av å installere nytt kunstgress til Nordreisa IL på Ymber Arena, Storslett i Troms fylke.

STOLT LEVERANDØR AV ISACHSEN STADION

I juli installerte vi vår første toppfotball arena - Isachsen Stadion. Kunstgresset er av typen LigaTurf Pro II CoolPlus 240 ble installert oppå eksisterende Recticel re-bounce® F 81.74, 12mm.

MÅLSTREKEN PASSERT PÅ LAMBERTSETER

15. februar startet vi arbeidene med rehabiliteringen av kunststoffdekket på Lambertseter stadion, og ble ferdigstilt i slutten av juli.

Friidrettsbanen på Sparebanken Arena i Drangedal er ferdig installert og klart for nye rekorder. Kunststoffdekket består av tre rundbaner av 400 meter og seks løpebaner på den ene langsiden.

VENTETIDEN OVER

Etter en lang vinter og rekord tidlig vår har ventetiden for små og store i Krøderen vært en tålmodighetsprøve. Med temperaturer opp mot 20 grader allerede i midten av mars, har det vært mange barn og unge som har ventet på at det grønne kunstgresset skulle bli ferdigstilt og klart for bruk. 

KVALITET FOR TOPP OG BREDDE

Installasjons video av LigaTurf RS PRO II CoolPlus med sand og EPDM Bionic fibre.

ARBEIDENE I GANG PÅ LAMBERTSETER

15. februar startet vi arbeidene med rehabiliteringen av kunststoffdekket på Lambertseter stadion. Anlegget er forventet å stå ferdig i månedsskifte mai/ juni 2017.

ER GUMMIGRANULAT AV SBR FARLIG?

Det stormer i diskusjonen rundt ulike typer granulat til kunstgressbaner om dagen, og diverse politiske partier og meningsfeller går sterkt ut og referer til historier om kreft, død, skrekk og gru. Det synes rart at så mange velger skremselspropaganda. 

ESTATE PUBLIC 30 INSTALLERT I TRONDHEIM

ProTurf AS leverte kunstgress av type Estate Public 30 til et industribygg i Trondheim. Dette er et kunstgress for hage, det vil si et kunstgress med naturtro utseende og korte fiber.

ØVERLANDS MINDE I NY DRAKT

Da har vi i ProTurf AS levert og installert nok en ny kunstgressbane. Denne gangen har vi rehabilitert det eldre kunstgresset på Øverlands Minde i Stjørdal som ligger i Nord Trøndelag. Dette er en fullstor 11-er bane som var moden for utskiftning.

FRA GRUS TIL GRESS PÅ HALLINGMO

Gol Idrettslag har i likhet med så mange andre steder behov for flere attraktive aktivitetsflater, og med ildsjel Ove Rygg i spissen ble grusbanen på Gol til kunstgressbane levert av ProTurf AS.

MANGFOLDET I SENTRUM PÅ CHARLOTTENLUND

Kunstgress til flerbruk i ulike farger i kombinasjon med fallunderlag og friidrettsdekke. Dette fantastiske anlegget finner du i Tufteparken Charlottenlund i Tromsø.

OPPDAL IL MED FLUNKENDE NYTT KUNSTGRESS FRA PROTURF

Fotballgruppa i Oppdal IL, med Annette Kraft Sæther i spissen, får ting til å skje. Nå kan de glede seg over et nytt, førsteklasses kunstgress på idrettsanlegget sitt.

NYTT KUNSTGRESS PÅ YTTEREN STADION

Da det gamle kunstgresset var modent for bytte startet kunstgresskomiteen en prosess som til slutt endte i samarbeid med Proturf AS. Vi er svært glade for tilliten vi har fått og er fornøyd både med prosessen og sluttresultatet. Det er også Bossmo & Ytteren Idrettslag.

VEDLIKEHOLDSFRITT KUNSTGRESS I SANDNES

Actionball er et multi- treningssenter på 3500m2 i Sandnes som tilbyr aktiviteter som fotball (cageball), squash, beachvolleyball og golf. I anlegget har de 3 fotballbaner med vegger og tak, og hver bane har størrelsen 23 x 15 meter. Treningssenteret er svært populært, og det er omfattende bruk på disse små kunstgressflatene.

LEVERER LANO KUNSTGRESS TIL STEEN & LUND

Drammen Kommune gjør en storsatsing på grøntområdene sine og spesielt videreutviklingen av utomhusanlegget i Drammen Park er imponerende. Midt i Drammen sentrum er det allerede etablert et flott anlegg rettet mot barn, og nå satser Drammen Kommune på en tilsvarende løsning rettet mot eldre barn og ungdom.

ALT ER MULIG MED PROTURF

Bildene er fra Levanger, kombinasjon av fallunderlag, underlag for aktivitet og kunstgress.

EKSPERTER PÅ OPPTAKING AV GAMMELT KUNSTGRESS

Med over 1000 stk. 11´er baner og enda flere små kunstgressareal i Norge er behovet for opptaking, fjerning og miljøvennlig deponering av dette stort. Derfor har Proturf AS spesialisert seg på nettopp dette, og oppfunnet teknikker og metoder som gjør jobben effektiv og funksjonell. 

VINNER AV 3 STORE ANBUD I BERGEN KOMMUNE

Proturf AS er tildelt kunstgresset på Stavollen, Møhlenpris og i Mathopen etter tøff anbudskonkurranse. Proturf AS er svært stolte av å bli tilkjent de tre kunstgressbanene som er finansiert av Bergen Kommune sitt kunstgressfond i 2016. 

PROTURF FLYR HØYT

Nyetablerte ProTurf har kommet godt i gang - allerede etter kun tre uker i manesjen har den tidligere Unisport-duoen landet fire prosjekt

Please reload

bottom of page