top of page

FRA GRUS TIL GRESS PÅ HALLINGMO

Gol Idrettslag har i likhet med så mange andre steder behov for flere attraktive aktivitetsflater, og med ildsjel Ove Rygg i spissen ble grusbanen på Gol til kunstgressbane levert av ProTurf AS.

Ligaturf Ultimate 250

ProTurf AS er kunstgress- og friidrettsspesialist og elsker å få levere nye praktfulle anlegg rundt omkring i Norges land, og enda bedre blir det når samarbeidet er så positivt som det har vært i dette prosjektet. Å bygge kunstgressbane er en tidkrevende prosess hvor ulike instanser må bidra med alt fra søknader, finansiering, planlegging og gjennomføring. Skal man få til noe må det finnes ildsjeler som tar tak, og slike mennesker vet vi nå det finnes mange av på Gol.

 

11´er bane nummer 2 med kunstgress er et faktum på Gol, og prosessen har gått knirkefritt. Det sies på fotballspråket at «gode lag har flaks,» og kanskje var det fordi vi alle sammen var så gode at vi klarte å ferdigstille prosjektet 3 dager før snøværet kom for fullt?

Gol Idrettslag kan nå smukke seg med over 6000m2 kunstgress av typen Ligaturf Ultimate 250 som er et 50mm kunstgress med sand og granulat. ProTurf AS gleder seg til å besøke Gol på våren 2017 og se hvordan denne aktivitetsflaten også bidrar til positivitet, samhold og mestring for barn og voksne.

Nedenfor ser du bilder av prosessen fra installasjon til ferdig installert.

Ligaturf Ultimate 250
Ligaturf Ultimate 250
Ligaturf Ultimate 250
Ligaturf Ultimate 250

Takk for samarbeidet så langt, og takk for at vi får samarbeide med dere under hele kunstgressets levetid slik at forholdene forblir så gode som vi alle sammen håper og tror.

bottom of page