top of page

GENAN GRANULAT

ELT gummigranulat fra Genan

Bare de aller beste materialer er brukt i produksjon av dekk og gummi får et nytt liv etter høy kvalitet resirkulering som innfyll i kunstgressbaner.

På denne måten kan de overlegne egenskaper som elastisitet, værbestandighet og meget gode aldringsegenskaper opprettholdes. Men, vær oppmerksom på at bare resirkulert gummi fra bildekk, ikke industriell gummi fra andre kilder (for eksempel transportbånd, vindusviskere, gummislanger) har disse overlegne egenskapene.

For å oppnå de beste spillegenskapene, må størrelsen på gummigranulatet ikke være for fint eller for grovt. Hvis innfyllet er for fint, vil det komprimere seg og kunstgress vil ikke oppleves elastisk nok - med for grovt innfyll, vil det absorbere for mye energi fra ballen, noe som resulterer i en dårligere ball-oppførsel. For å møte alle spesielle krav til egenskaper tilbyr derfor vi i ProTurf kun to ulike størrelser av gummigranulat - Genan granulat Fine/Mix 0,8-3,0 mm og Medium 1,4-3,0 mm.

Genan High Performance innfyll er nesten helt fritt for støv og fine partikler og er derfor oppfattes av spillere og klubber som rene og brukervennlige. Støvinnholdet holder garantert et lavt nivå, og målt i henhold til standarden EN15051. Innholdet av fine partikler er på et minimum, og langt under kravene til DIN 18035-7-standarden, og klart dokumentert i siktanalyse, som kan er tilgjengelig for nedlasting nedenfor.

bottom of page