top of page

ETTERFYLLING

GRANULAT

ELT GUMMIGRANULAT

Vi bruker Genan som vår produsent når det gjelder gummigranulat. Genan er verdens største på resirkulering av bildekk. Genan er en rutinert og derfor meget profesjonell leverandør, som beviser gang på gang har den reneste SBR gumigranulat. ProTurf leverer ELT granulat fra Genan i fraksjonene Fin/Mix 0,8-3,0 mm og Middel 1,4-3,0 mm. 

EPDM BIONIC FIBRE

Polytan Gmbh lager sin egen EPDM, blant annet Bionic Fibre. Et fantastisk produkt som føles som jord, noe som gir en svært god mykhet og opplevelse for brukerne/spillerne. Bionic fibre leveres i farge grønn, noe som også gir en god visuell opplevelse. Leveres i partikkelstørrelse 0,5-2,0 mm.

TPE GRANULAT

TPE er en forkortelse for Thermoplastic Elastomer.  Det vil si i korte trekk plastikk som er tilført gummi (elastomer). TPE har den fordelen at den kan strekkes over to ganger sin opprinnelig størrelse, ved så å gå tilbake til sin opprinnelig størrelse når "strekken" slippes. TPE kan likevel oppleves litt hard å spille på. Leveres i farge grønn og brun. TPE leveres i forskjellig partikkelstørrelse avhengig av leverandør.

ProTurf kan levere TPE fra flere forskjellige kvalitetsleverandører. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon, andre produkter eller kun en prisforespørsel.

bottom of page