top of page

NYHETEN SOM REVOLUSJONERER

Rehabilitering av Lambertseter stadion

Oppsummert er fordelene;

  • Ikke behov for granulat

  • Ulike fiber og fiberlengde gir følelsen av naturgress

  • Kombinasjonen av to kategorier kunstgress gir lave driftskostnader og gode spillegenskaper

  • Ingen komprimering

  • Enkelt vedlikehold

 

Kunstgresset kan leveres uten innfyll, kun med sand som ballast eller med både sand og litt granulat. LigaTurf Cross Coolplus varierer med stråtetthet tilpasset behovet.

Alle snakker om hybridteknologi og Polytan har tenkt samme tanke ved å bruke produkter som allerede er vellykkede og etablerte. Det nye Polytan Ligaturf Cross beviser ved å kombinere rette med teksturerte fibre at kunstgress uten infyll også kan gi gode spillegenskaper og lang levetid.

 

Det unike med produktet er at det kombinerer det beste fra to ulike kunstgress systemer levert av Polytan. LigaGrass Pro er et enormt slitesterkt og teksturert kunstgress som sørger for at eventuell sand og granulat ikke splasjer eller synes i kunstgresset. LigaTurf RS + Coolplus er kunstgresset fra Polytan med verdensrekord i re-sertifiseringer og har i en årrekke fremstått som det mest slitesterke fotballgresset i markedet.

 

Kombinasjonen gir slitestyrke som i et krøllgress og spillegenskaper fra monofibrene. Derfor kan vi si at både lave driftskostnader og gode spillegenskaper for første gang kan gå hånd i hånd. 

bottom of page