top of page

LEVERER LANO KUNSTGRESS TIL STEEN & LUND

Drammen Kommune gjør en storsatsing på grøntområdene sine og spesielt videreutviklingen av utomhusanlegget i Drammen Park er imponerende. Midt i Drammen sentrum er det allerede etablert et flott anlegg rettet mot barn, og nå satser Drammen Kommune på en tilsvarende løsning rettet mot eldre barn og ungdom.

Steen & Lund AS er regionens største anleggsmesterbedrift og er tildelt kontrakten for opparbeidelse av grøntområdene / lekeparkene på Danvik, Gulskogen og nevnte Drammen Park. Steen & Lund har valgt å samarbeide med Proturf AS på alle 3 anlegg, og Proturf kommer til å installere kunstgress fra den belgiske kunstgressprodusenten LANO Carpet Solutions.

Dette kunstgresset var foreskrevet av det anerkjente arkitektkontoret Stener Sørensen, og er et kunstgress uten behov for innfyll. Kunstgressets egenvekt er så høy at det ligger stabilt i seg selv, eventuelt med noe sand som ballast der det er hellinger eller andre ujevnheter i underlaget.

Proturf AS takker Steen & Lund, Drammen Kommune og Stener Sørensen for tilliten og ser frem til å «legge Drammen grønt». Bilder av ferdig anlegg legges ut så fort de foreligger. Planlagt oppstart er 4. august.

bottom of page