top of page

OPPDAL IL MED FLUNKENDE NYTT KUNSTGRESS FRA PROTURF

Fotballgruppa i Oppdal IL, med Annette Kraft Sæther i spissen, får ting til å skje. Nå kan de glede seg over et nytt, førsteklasses kunstgress på idrettsanlegget sitt.

Oppdal Idrettspark

Fotballgruppa i Oppdal er en aktiv gruppe med 500 medlemmer i alderen 7 år til voksne. Med så mye aktivitet er det viktig med gode forhold og den gamle kunstgressbanen var totalt utslitt. Politikerne i Oppdal var hele veien positive til investeringen og sågar uttalte en av de at «det er få ting i sentrum som har tiltrukket seg så mye aktivitet både organisert og uorganisert, til alle årets tider, som kunstgressbanen».

Etter en grundig anbudsprosess ble Proturf AS valgt som totalleverandør inkludert fjerning av det eksisterende kunstgresset. I prosjektet tok Proturf AS hjelp av Parkmaskiner AS v/ Tor Mjøen når det gamle kunstgresset skulle rulles opp. Tor er en erfaren og dyktig person i miljøet, og når hans hjemsted skulle renovere idrettsanlegget stilte han villig opp med sin kompetanse og sine tjenester. Bilder av opprullingen ser dere nedenfor.

Nedenfor ser du bilder av prosessen hvor vi først ruller opp det gamle kunstgresset før vi installerer nytt.

Oppdal Idrettspark
Oppdal Idrettspark
Oppdal Idrettspark
Oppdal Idrettspark

«Det er få ting i sentrum som har tiltrukket seg så mye aktivitet både organisert og uorganisert, til alle årets tider, som kunstgressbanen»

  - Annette Kraft Sæther, Oppdal IL Fotball

 

Oppdal Idrettspark

Kunstgresset som ble valgt er Ligaturf RS+ 250. Kunstgresset er svært slitesterkt og et meget godt valg av Oppdal IL. Proturf AS takker for tilliten og vi gleder oss til å følge opp prosjektet i fremtiden. 

Les mer om kunstgresset her.

bottom of page