top of page

VEDLIKEHOLDSFRITT KUNSTGRESS I SANDNES

Ja, du leste riktig! Og nei, dette er ikke nok et dårlig salgstriks fra en useriøs kunstgressleverandør.

 

Actionball er et multi- treningssenter på 3500m2 i Sandnes som tilbyr aktiviteter som fotball (cageball), squash, beachvolleyball og golf. I anlegget har de 3 fotballbaner med vegger og tak, og hver bane har størrelsen 23 x 15 meter. Treningssenteret er svært populært, og det er omfattende bruk på disse små kunstgressflatene.

Actionball Sandnes
Actionball Sandnes

Med slik bruk er det ubrukelig å levere vanlig fotballgress med rette monofiber slik det er vanlig å gjøre i Norge. Et rett monofiber, uansett hvilken type og fabrikat, vil legge seg flatt og miste sine gode spille- egenskaper etter kort tid. Og  nei, det hjelper ikke stort å vedlikeholde slike kunstgressflater.

 

Løsningen er derfor vårt teksturerte monofiber av typen Ligagrass Pro CoolPlus. På grunn av fibrenes form og den nye PreciTeC teknologien er dette et av de mest slitesterke kunstgressene som er produsert, og fordi gresset er teksturert oppnår vi enorme fordeler. Minimalt eller lite vedlikehold er nevnt, og andre fordeler er blant annet at innfyllet ikke ”splasher,” skjøtene synes ikke og viktigst av alt er at spille- egenskapene beholdes over tid. 

Det er dette kunstgresset som ble valgt av det tyske fotballforbundet (DFB) og installert på 1000 nærmiljøanlegg i Tyskland nettopp pga. kunstgressets egenskaper. Kunstgresset kan leveres både med og uten pad, og tilfredsstiller uansett kravene som stilles for utbetaling av spillemidler. Har du en ballbinge, et område med stor bruk eller et område hvor det ikke er ønskelig med granulat overalt er dette produktet for deg!  

 

Les mer om kunstgresset her

Actionball Sandnes
bottom of page