KUNSTGRESS

KUNSTGRESS

VEDLIKEHOLDS MASKINER

Riktig utstyr er viktig for å kunne utføre godt vedlikeholdsarbeid. Vi i ProTurf er opptatt av at alle kunstgressbaner skal ha et godt vedlikehold, og derfor er vi stolte av å kunne tilby vedlikeholdsutstyr fra flere kvalitets leverandører.

 

Nedenfor finnes en oversikt over våre mest populære produkter, men ta gjerne kontakt med oss om du ønsker informasjon om andre produkter eller kun en prisforespørsel.

POLYTAN ACS 3G

Polytan ACS 3G vedlikeholds maskin er spesielt konstruert og testet for bruk på kunstgress systemer for fotball. Den leveres som standard bak-montert med trepunksfeste.

DOKUMENTER
PRODUKTBLAD
BRUKERVEILEDNING
TOKVAM KGS
 
Snøskjær med flere fordeler sammenlignet med andre skjær på markedet. Snøen ruller i skjæret, noe som gjør at det går lettere, og at snøen blir mer kompakt enn om man dytter den.
DOKUMENTER
PRODUKTBLAD
BRUKERVEILEDNING
TOKVAM SNØFRES
 

Tokvam sine kompakte frontmonterte fresere egner seg spesielt godt for deg som rydder gangveier, adkomstveier, kunstgressbaner, golfbaner og eventuelt andre bruksområder hvor lav vekt, stor kastelengde, vanskelig snø og mindre arbeidsbredde er av betydning. 

DOKUMENTER
PRODUKTBLAD
BRUKERVEILEDNING
TOKVAM STRØMASKIN
 
Selvlastende strømaskin med hydraulisk drift, bygget etter skuffeprinsippet. Perfekt for deg som ønsker en enkel og driftssikker løsning. Egner seg meget godt til etterfylling eller tilbakelegging av granulat i kunstgressbaner.
DOKUMENTER
PRODUKTBLAD
BRUKERVEILEDNING SMA
BRUKERVEILEDNING SV
ATC 2000 / 1400
 
Maskinen er utviklet med tanke på et enkelt og effektivt vedlikehold av kunstgressbaner utendørs og innendørs. ATC 1400 er egnet for 7er baner og mindre flater.
DOKUMENTER
BRUKERVEILEDNING
PRODUKTBLAD ATC 2000
PRODUKTBLAD
PRODUKTBLAD ATC 1400