top of page

VENTETIDEN OVER

Etter en lang vinter og rekord tidlig vår har ventetiden for små og store i Krøderen vært en tålmodighetsprøve. Med temperaturer opp mot 20 grader allerede i midten av mars, har det vært mange barn og unge som har ventet på at det grønne kunstgresset skulle bli ferdigstilt og klart for bruk. 

Øverlands Minde kunstgress

Krødsherad kunstgress var ProTurf sitt første prosjekt som totalentreprenør, og i samarbeid med O K Lie ble grunnarbeidene utført på mesterlig vis og til avtalt tid.

 

Oppstart installasjon kunstgress kunne begynne siste uken i oktober 2016 med håp om en mild start på november. Slik ble det altså ikke. Snøen kom allerede helt i begynnelsen av november og satte en stopper for resterende installasjon. Første helgen etter påske i år ble banen ferdigstilt til store glede for liten og stor.

 

Torsdag 4. mai var det offisiell åpning av banen ved kommunens ordfører Gustav Kalager. Det ble arrangert åpningskamp ellom aktive gutter og jenter fra idrettslagets fotballgruppe mot engasjerte dugnadsforeldre med ordføreren som kampleder.

Nedenfor ser du bilder av installasjon til ferdigstilt bane.

Øverlands Minde kunstgress
Øverlands Minde kunstgress
Øverlands Minde kunstgress
Øverlands Minde kunstgress
Øverlands Minde kunstgress

Det er kunstgress av typen Ligaturf RS+ 240 som er installert. Et produkt som er godt egnet for topp og bredde. ProTurf håper nærmiljøet vil bruke banen flittige, og vil være til store glede for alle i mange år framover. 

Du kan snart lese mer om LigaTurf RS+ på vår hjemmeside.

Øverlands Minde kunstgress
bottom of page